Muziek

Relion is het debuutalbum van de band en uitgebracht in 2017. Relion staat voor: “Vertrouwen op God”. Dat thema vind je terug in de nummers op dit album. Een leven in vertrouwen op God gaat gepaard met momenten van vreugde omdat we ons geliefd voelen en Hem daarom willen prijzen. Maar soms zijn er ook momenten van twijfel of zorgen door de dingen die we meemaken. We mogen weten dat God in alles aanwezig is. Petrus zegt: “Wie op Hem vertrouwt, komt nooit bedrogen uit.” Dat geeft vertrouwen om vol te houden in geloof op weg naar het hemels koninkrijk.

Heilig vuur staat voor bezieling, de kracht waar je uit leeft. Wie dat bij zichzelf ontdekt, benut zijn talenten volop, staat midden in het leven en is levenslustig en energiek. Misschien heb jij het al gevonden of verlang jij daarnaar. Mozes vond zijn Heilig Vuur bij de brandende braamstruik, Elisa bij de vurige wagen van Elia en Petrus hervond het bij het haardvuurtje aan het meer van Galilea. Vervolgens deed God grote dingen in al hun levens. Jezus nodigt ons uit om het bij hem te vinden. Hij zegt ons: Als je IN MIJ blijft zul je veel vrucht dragen. (Joh. 15) Hij wil ons steeds vullen met zijn Heilige Geest. De Heilige Geest die met Pinksteren zo mooi verscheen met (jawel) vuur!

We hopen dat je daar iets van merkt als je nummers van dit album luistert. Dat ze je aanmoedigen om je bezieling bij Jezus te vinden en daar vanuit te leven. Dat je ze mee kunt zingen als gebed, aanbidding of lofprijzing en dat ze bij mogen dragen om jouw heilig vuur aan te wakkeren.

@Relion 2020