Visie en Missie

“Vertrouw op de Heer met heel je hart, steun niet op eigen inzicht.” Spreuken 3:5

RELION staat voor: “vertrouwen op God”

RELION wil graag mensen bemoedigen en aanmoedigen in een leven met Jezus Christus. Dit doen ze door het schrijven en spelen van nieuwe en bestaande nummers die gaan over wie Jezus is en over onderwerpen die mensen tegen kunnen komen in hun leven met God. De band hoopt dat de luisteraar zich daarin herkent, en dat hij/zij aangemoedigd wordt om vol te houden en uit te delen van geloof.

Ze zijn God dankbaar voor de gave van muziek en muzikaliteit. Daar maken zij ook ruimte voor in hun arrangementen en streven naar een goede balans tussen liedtekst en muziek.

RELION verzorgt de samenzang bij kerk- jeugd- en trouwdiensten en bij sing-ins. Daarnaast geven ze ook concerten door het hele land. De band is op verschillende manieren en bezettingen inzetbaar en waar mogelijk wordt er maatwerk geboden. Alles graag in goed overleg en rekening houdend met de gemeente/plek waar er gespeeld wordt.

RELION bestaat uit ervaren muzikanten vanuit verschillende plaatsen en kerkelijke achtergrond. De muziekstijl laat zich omschrijven als pop-rock en worship.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie, offertes en bespreken van mogelijkheden.

@Relion 2020